The LOVEBOAT Evening

Op 3 juni is de openingsavond van Tiel Maritiem 2017!

Dit evenement is helaas uitverkocht.
Er zijn nog wel kaarten voor de ROCK the BOAT party op 4 juni!

Dit schitterende arrangement voor die avond begint om 17:30 uur met de Oesterkoning.

Hij zal samen met zijn prinsessen oesters presenteren op een manier die zelfs een niet-liefhebber oesters doet eten. De Oesterkoning is aanwezig op de meeste celebritiesfeesten in Nederland, tot aan het Koninklijk huis toe!
In verband met het thema van dit jaar ‘Koninklijk Varen’ hebben wij deze fantastische oesterleverancier/entertainer bereid gevonden om u te laten genieten van al het heerlijks uit de zee.

Om 18:00 uur wordt het evenement Tiel Maritiem officieel geopend.

Om ca. 19:30 uur kunt u genieten van een uitgebreid Captain’s dinner-buffet, waarna om 21:00 uur onze grote verrassingsartiest komt optreden. Dit unieke talent doet aan een wereldster denken en zal een grote indruk bij u achterlaten.

Om ca. 22:15 gaan we genieten van vuurwerk op de Waalkade, aangeboden door de kermisexploitanten in Tiel. Uiteraard is dat te zien vanaf ons partyschip ‘Columbus’, waarna u lekker kunt naborrelen en dansen op de beste hits ever met een DJ.

Deze avond is uitermate geschikt om ook uw (zakelijke) relaties uit te nodigen.

Wij hopen u en uw eventuele relaties welkom te mogen heten op “The love Boat Evening” op het schip ’Columbus’. Het schip ligt afgemeerd aan de kade en gaat niet varen.