Renée van Wegberg e.a.List, Shaffy & Piaf

Wegens ziekte is deze voorstelling verplaatst naar dinsdag 3 december.

Het mooiste en beste uit het repertoire van List, Shaffy, Piaf en anderen

In List, Shaffy & Piaf wordt Musical Award Winnaar (2017) Renée van Wegberg omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan. Een theatershow met een zogenaamd ‘randje’. Want er wordt muzikaal uitgepakt en het publiek wordt verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.
 
Naast Renée van Wegberg zie je onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme.

Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. 

‘’Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf.’’ (AD ★★★★) 

Vooraf een hapje eten? Reserveer hier!