Frédérique Spigt, Corrie van Binsbergen e.a.Stukjes

Caleidoscopische voorstelling met twee door de wol geverfde theaterdieren

Frédérique Spigt en Corrie van Binsbergen, twee door de wol geverfde theaterdieren, slaan de handen ineen met de jonge muzikale honden Mark Nieuwenhuis en Tijmen Veelenturf. In Stukjes nemen ze je mee in hun gedachtewereld met verhalen, poëzie, filmpjes, filosofische beschouwingen, persoonlijke anekdotes en veelkleurige muziek.

Deze voorstelling heeft een ander karakter dan de liedjesvoorstellingen die we van Spigt kennen. In sappige, autobiografische verhalen en anekdotes schildert ze haar leven. Daarnaast brengt Spigt haar eerste dichtbundel Misantroop uit, met prachtige tekeningen van eigen hand. Diverse gedichten afkomstig uit deze nieuwe bundel worden in de verhaallijn verwerkt. Uit Stukjes komt een bewogen persoon tevoorschijn, die begaan is met de wereld, de schoonheid van het dierenrijk, de liefde in al haar facetten, kortom het leven.

teksten, zang & glasschilderingen: Frédérique Spigt ∙ gitaar & composities: Corrie van Binsbergen ∙ trompet, beats & elektronica: Mark Nieuwenhuis ∙ viool & toetsen: Tijmen Veelenturf

Vooraf een hapje eten? Reserveer hier!